Sätergläntan 1: Intro

Tiden går ibland väldigt fort och när jag ser tillbaka på det senaste läsåret så ser jag att det verkligen är bloggen som har kommit på skam. Sex inlägg på ett år får ses som ganska klent. Bot och bättring utlovas som vanligt, och nu hoppas jag kunna hålla det med hjälp av ett litet tema. Tanken är jag i tur och ordning kommer presentera de saker jag tillverkade under mitt år på Sätergläntan.

Åtminstone nio olika projekt har jag fotat, men det är ju möjligt att jag tar med något annat mindre också om andan faller på. Så om vi säger att jag lägger ut ett inlägg med högst två veckors mellanrum så ska jag klara av alla nu under sommaren med start i nästa inlägg. Vet inte jag vågar lova ett inlägg i veckan även om det vore kul.

Vad som händer i övrigt:

   *Jag håller sakta men säkert på att avsluta mitt år på Sätergläntan. Jag lämnar några veckor tidigare än de andra, men som tur var så gick det att kombinera jobb och skola.

*Jag har börjat jobba på Eketorp igen och är kvar här till början av september.

*Till hösten har jag sökt magisterkursen i textilvetenskap i Uppsala, ser fram emot den mustiga uppsatsen på 30 hp

*Återigen har jag gett mig f*n på att ta tag i träslöjdandet under sommaren. Vi får se om det blir mer än ett fulslöjdat härvträ i sommar.

Nästa vecka: Linspinning och tryckta buldanmattor

20120513-222259.jpg

This entry was posted in Sätergläntan, Textil. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sätergläntan 1: Intro

 1. Carolina says:

  Nejmen! Välkommen tillbaka får vi säga :) Bor du kvar i Flogsta då?

 2. Adam says:

  Tackar så mycket! Det blir åter till kära gamla flogsta =)

 3. Sara Östh says:

  Oh, söderut igen. Är numera bofast i Kalmar, och har besök så det blir Eketorp imorgon söndag. Om du är i faggorna (dvs om jag läser inlägget rätt!), hör av dig nån gång.