Min plats i overkligheten

Denna sida är tänkt att fungera som min egen plats på nätet. I takt med att mer och mer cirkulerar på nätet så känns det som att världen på sätt och vis blir mer och mer fragmenterad. Verkligheten flyter ihop med det abstrakta på internet. Därför ska jag på denna sida försöka samla lite av det som intresserar mig. Därför kan man här läsa om diverse tankar om museer, kulturarv, historiebruk av alla de slag. Dessutom försöker jag lägga upp mer eller mindre utförliga beskrivningar av de olika hantverk jag ibland sysslar med.

Det mesta av aktiviteten här på sidan kommer ni att hitta på bloggen, som jag hoppas kunna uppdatera ungefär en gång i veckan. Eftersom jag har övergått från en hantverksblogg till mer av en “blandblogg” så har jag inte riktigt hittat formen än. Jag hoppas kunna göra det framöver. Är det något ämne som ni vill att jag tar upp mina åsikter om så gör jag gärna det.

Under rubriken “Hantverk” finns en stor del av de saker jag har tillverkat för mitt lajvande under åren. Även om mycket är rena fantasiskapelser så finns det en del som mer eller mindre kan räknas som “historiskt hantverk”. Håll till godo.

Om någon är lite mer intresserade av personen bakom texterna så finns det en liten text om mig samt mitt CV

Adam Norman

Comments are closed.